Първоначално публикувано от kopele-mopele
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo 159...Заслужава ли си....?
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16V
Fiat Uno 1.1 F.I.R.E.
-
Първоначално публикувано от kopele-mopeleКолега, дай да се видим и да направим един крос-тестдрайвИ на мен ми е мерак да видя как бяга 1.9 двигателя.
... Тея простаци от ауто италиа сигурно ше искат да я боядисват, а аз не съм на същото мнение. Дайте съвет, кво да праа да си мълча или да стрелям с хаосни
? Все пак мойта е на 2000 КМ............
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16V
Fiat Uno 1.1 F.I.R.E.
Comment
-
Ако се боядиса като хората няма проблем....само трябва да уцелят и цвета.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Re: Alfa Romeo 159...Заслужава ли си....?
Първоначално публикувано от EniemПривет на всички във форума...Изчетох доста статии за Алфа 159... виждам тук всички сте фенове на марката, но все още се чудя да стана ли един от вас!?... Още като видях 159-ката, разбрах че е любов от пръв поглед... няма такава висия прсто.... тук идва и голямото НО.... От малък съм луд по колите, но в главата ми от тогава се е оформило мнение->италианските коли--> дизайн->несравним, двигатели->добри, здравина->никаква... незнам защо им се носеше тая слава... сега нещата са доста по-различни, но....... с 2 думи искам да си взема кола дето да си я карам 10години и да не мисля за смяна...
Карал съм досега все немски и японски автомобили... като цяло мнението ми е че по-здрава кола от японската няма, по-добра возия от немската също... Наистина искам да чуя съвети или поне добре обосновани мнения... Харесал съм Алфа 159 2,4 JTD 200hp..и понеже съм заделил някой друг лев, смятам да има екстри, които ще вдигнат цената на колата почти двойно, но за тези пари мога да си взема серийно оборудвам нов VW Touareg.... Останах с добри впечатления от пишещите във форума... бъдете честни..... кое да избера?Поздрави на всички!
Привет колега!
Въпроса ти е интересен и може би най добрия съвет които мога да ти дам е да прецениш за какво и колко ще използваш колата. Ако искаш да си ходиш на село и да се радваш на битов уют или пък д аимаш багажно пространство и да използваш колата и за товарно магаре то отговора е ясен!
Ако искаш кола с която всеки да те забележи и да не пожелаеш да я смениш докато си жив то скачай на Алфата защото това е колата която не е направена за да те вози а за да я караш!
Мисля че съм достатъчно красноречив!
Поздрави!Mercedes C230T 2.3 Elegance 97' - Лодката на дядо!
Comment
-
fdfd
Това маи е бургаската алфа за която споменахте преди 2-3 страници...сори за ужасната снимка....бях направил повече ама случаино някои ги е истрили ми е останала само тази на фаровете...вътре обаче беше иуниииииик
Мисля че е тя защото вътре беше с червен кожен салон и отзаде пишеше 3.2 киу4 и с ужасни джанти
Снимката е правена в София месец януари ж-к Овча Купел 2 ...ще потърся още снимки
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеКатастрофирал, спести ни компетентното си мнение, моля те
Факта, че се намираме във форум на "Алфа Ромео" не означава, че сме коне с капаци - подочули сме и поназнайваме някои работи за "Туарег", и много добре знаем, колко е зле
Питам го аз верно ли, че много дефектирали, а той знаете ли кво ми казва неее няма такова нещо.
За 100 000 км вика САМО компресора на климатика ми изгоря и за него се бръкнах САМО 3 бонбона раиш'ли.....
Иначе неее НЕ нееееее изобщо не дават дефекти,за дефекти даже не са и чували
Комшията ми побърза след 100 000 км бързичко да си се оттърве от Тау-РЕЗА .... защо ли
Хора за мен АлфаРомео=СТРАСТ
От където и да мина с моята 147-ца сичко живо чупи врътове и шийни прешлени да се обръща
Усещането е несравнимо...
Колкото до модела 159 мисля,че това сам по себе си е един меко казано уникален автомобил и аз окончателно и безвъзвратно съм влюбен в него и живот и здраве следващата ми кола ще е такава
А на катастрофиралия с Х-у-й.ндай мога само да му мажа да си резне спирачните маркучи на корейчето и да се спусне с бясна скорост по мноого стръмен наклон на своя глава и за своя сметка, белкем тогава земе да му дойде леко акълеца на кое се вика истинка кола...Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 00:34.
Comment
-
аз карам 159 2.4 200 кс от година и половина,колата е много добра,карал съм и джип МЛ.....двете са несравними неща........за 10-те години не мога да кажа,но мога да ти кажа,че алфата си я продавам и си купувам .........алфа 159 2.4 ти.....прави си извода сам
Comment
-
159 ТI
П.П. Абе какво стана с новия мотор 1,9 Mjet - 190 к.с
и нали вече 2,4 трябва да е 210 к.с2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
2.4 си е 210 к.с. от доста време....
Иначе за 1.9 би-турбо...май направо ще се минава на 2.0ЖТДм 170кс. 360нм. с едно турбо.....и на него ще се слага би-турбо.....но още няма нищо конкретно.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
Comment
-
Първоначално публикувано от KGB Покажи съобщение2.4 си е 210 к.с. от доста време....
Иначе за 1.9 би-турбо...май направо ще се минава на 2.0ЖТДм 170кс. 360нм. с едно турбо.....и на него ще се слага би-турбо.....но още няма нищо конкретно.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от KGB Покажи съобщение2.4 си е 210 к.с. от доста време....
Иначе за 1.9 би-турбо...май направо ще се минава на 2.0ЖТДм 170кс. 360нм. с едно турбо.....и на него ще се слага би-турбо.....но още няма нищо конкретно.2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от bo Покажи съобщениеИмаш ли информация, дали този 2.0жтд се прави от Фиат Пауъртерйн?
Разбира се, че от тях се прави.
И силно се надявам скоро да пуснат и би-турбо версията на този моторsigpic
Comment
Comment